customer

Als klant met een hosting pakket heeft u bij Prodius onmiddellijk beschikking over een controle paneel waarmee u de instellingen van uw website in eigen beheer heeft. Maar hoe zit zo'n controle paneel in mekaar? Wat kan je er als klant precies mee doen? Wat zijn de voordelen van een controle paneel?

Om deze en andere vragen te beantwoorden hebben we een speciale gebruiker aangemaakt, die u eenvoudig toegang geeft tot ons controle paneel. Deze 'demo' gebruiker staat u toe alle functionaliteit op onze server te bekijken. U zult vlug zien dat u als klant een heel strak gebruikersinstrument heeft om uw hosting te regelen. Of u nu eenvoudige wensen heeft, of een echte power-user die zijn hosting zo zelfstandig mogelijk wil beheren.

Wat u altijd wilde doen maar totnogtoe steeds aan uw hosting provider moest vragen: email adressen bijmaken, mailing groepen maken, databank uitbreiden, mailing lists maken, web en ftp statistieken, directories beschermen, rapporten opstellen...

Account beheer
gebruikersnaam :
wachtwoord :
 


Let op: de 'demo' gebruiker heeft slechts beperkte mogelijkheden en is vooral bedoeld om een overzicht te geven van ons controle paneel en haar mogelijkheden. Het is met de demo gebruiker niet mogelijk effectief iets aan te maken (om veiligheidsredenen).

plesk

Real Time Web Analytics