hosting
Plus2 Hosting Pakket

Slechts 55 euro per jaar


» Bestellen «
Meer info...
Probeer eens te bedenken hoe het reilen en zeilen in uw bedrijf zou verlopen zonder email. Of misschien wordt u regelmatig geconfronteerd met problemen met uw email server? Voelt u zich dan ook op een bepaalde manier technisch werkloos? Prodius verzorgt uw mailverkeer op meerdere wijzen.

Mailserver


Elke dag gebruiken maken honderden mensen gebruik van de mailserver van Prodius. Waarom? Een combinatie van gemak, veiligheid en prijs!

U kunt binnen uw bedrijf een lokale mailserver plaatsen, maar vaak komt dit gepaard met extra kosten als licentie vergoedingen en configuratietijd. Vele klanten van Prodius kiezen bewust voor de remote aanpak. Via een versleutelde verbinding kunnen zij hun mail binnenhalen in hun favoriete mail client. Ook de webgebaseerde mailclient kent succes. Niets zo gemakkelijk om op reis of bij een klant even de gepersonaliseerde mailbox in te kijken via het Internet.

Prodius kent de kwalen die email teisteren en heeft er ook een antwoord op! Elke mail die het systeem doorkruist wordt onderzocht op het spam gehalte en wordt gemarkeerd. Klanten moeten dan enkel nog een kleine regel in hun mail client instellen om spam te omzeilen! Ook virussen worden hard aangepakt: Sophos anti-virus zorgt voor een dagelijkse up-to-date scanning!

Mail relaying


Het kan zijn dat u in het verleden reeds heeft geïnvesteerd in een lokale emailserver. Als u een vast IP adres heeft kunnen wij mail, die voor uw bedrijf bestemd is, eerst controleren op virussen en spam alvorens deze bij u binnen komt. Uw mail is als het ware vooraf bewerkt en klaargestoomd.

Prodius kan voor uw firma ook een mailserver opleveren en configureren. Een mailoplossing met gebruik van FreeBSD is meestal een stukken goedkopere oplossing dan een dure Exchange of Lotus Notes oplossing. Laat u niet bedriegen door zijn lage prijs: het veelgebruikte (en open source pakket) QMail is één van de beste pakketten in de markt.

Real Time Web Analytics