hosting
Plus2 Hosting Pakket

Slechts 55 euro per jaar


» Bestellen «
Meer info...
Prodius kan voor u verschillende extensies zoals .be, .eu, .com, .net, .org, .info, .biz of .nl voor uw domeinnaam registreren. Andere extensies op aanvraag.


.eu domeinnaam
.be domeinnaam
.nl domeinnaam
.com domeinnaam
.net domeinnaam
.org domeinnaam
.info domeinnaam
20 euro/jaar excl. BTW
15 euro/jaar excl. BTW
15 euro/jaar excl. BTW
15 euro/jaar excl. BTW
15 euro/jaar excl. BTW
15 euro/jaar excl. BTW
30 euro/2 jr excl. BTW










.nl domein heeft het eerste jaar een extra setupkost van 15 euro
.info domein kan enkel per 2 jaar geregistreerd worden



Domeinnaam registratie en verhuizing


Het registreren van een nieuw domein duurt gemiddeld één tot drie dagen. Betreft het een .be domeinnaam, dan is de domeinnaam meestal binnen de 24u bekend op het Internet. De verhuizing van een .be domeinnaam duurt ook gemiddeld één tot drie dagen. Veel hangt af op wiens naam de registratie gebeurd is. Sommige firma´s registreren de bestelde domeinnaam op hun eigen naam, wat een verhuis steevast bemoeilijkt (maar niet onmogelijk maakt). Prodius registreert elk besteld domein altijd op naam van de klant en de opgegeven data.

Bij elke verhuizing moeten de nieuwe instellingen op het gehele Internet bekend worden, wat tussen de 24 en 48 uur kan duren.

Een domeinnaam parkeren


Een domeinnaam parkeren is de internet term voor het registreren van een domeinnaam maar daar nog niet onmiddellijk een website achter steken. Misschien denkt u erover een product of dienst te lanceren volgend jaar en heeft u er zelfs al een naam voor. Om er echter zeker van te zijn dat in de tussentijd deze naam niet is ingenomen door iemand anders, kunt u de domeinnaam alvast parkeren. U registreert dus de domeinnaam maar doet er voorlopig niets concreet mee. Prodius kan voor u uw domeinnamen parkeren zolang u dit wenst.

Real Time Web Analytics